csütörtök, április 22, 2021
Login
English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish
pitbanner.swf

Sárkánylovasok a Pit Bull Gym-ben

Sárkánylovasok a Pit Bull Gym-ben

AMAZON HORDA

Eleged van abból, hogy "jókislány" legyél?

Senki sem elég VAD ahhoz, hogy veled tartson?

Unod már, hogy megfelelj a társadalom elvárásainak? Bujkálnak benned a HARCIAS ösztönök?

A "trendi" edzések helyett szokatlanul EGYEDIT keresel?

AKKOR AZ AMAZON HORDÁBAN A HELYED!

Ez több, mint egy edzés. Kulcs, hogy felfedezd, mi lakozik benned! Engedd szabadjára harcos énedet!

2015. februárjában indítjuk kifejezetten hölgyeknek szóló edzésprogramunkat
Az első edzés INGYENES! Gyere, és próbáld ki!

Bemutató edzés: 2015. január 31. szombat 10:00-11:30

Jelentkezés:

Kis létszámú, max. 20 fős csoportokban dolgozunk, ezért kérjük előzetes bejelentkezésed.
Részvételi szándékod a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezheted, a számodra megfelelőbb időpont megjelölésével.

A bemutató edzés ingyenes! Gyere, és próbáld ki!

 

 

Életre hívás

Egy évvel ezelőtt néhány hölgy ismerősöm – akik között voltak harcművészek és lovasok is – vetette fel, hogy szeretnének egy külön csoportot, ahol mint „amazonok” edzhetnek és tanulhatnak. Meg akartak tanulni rendesen verekedni, különböző fegyverekkel bánni, és persze mindehhez csinos alakot kidolgozni maguknak. A fő cél, hogy a harci képzés mellett nőiességüket megőrizve formálódjanak, és kifejezetten nőkre specializáltan eddzenek.

Megkérdezték, hogy a több mint 20 éves harcművész és lovas múltamra való tekintettel vállalnám-e a kiképzésüket.

Egy év szervezés és tervezés után most adottak a feltételek egy női csoport, az „Amazon Horda” elindítására.

Az edzések alapötlete a görög mitológiából ismert harcos nők legendás képességei, életstílusa és filozófiája mentén született.
A névválasztásban is ez köszön vissza: az amazon szóval ma is a harcias, domináns, céltudatos és nem utolsó sorban szenvedélyes nőket szokás illetni. A horda megnevezés utal egyrészt az egyesületünk keleti vonatkozásaira, másrészt tükröz egy kis vadságot, aminek felélesztése ebben a csoportban elkerülhetetlen.
Mivel a fenti hangulatvilágot szeretnénk megteremteni edzéseinken, így kizárólag hölgyeket várunk a képzésre.


Az Amazon Horda lényege, hogy megmutassa, miként válhat egy virágszál kőkemény harcossá, miközben megtartja és erősíti női mivoltát.

Célunk a tigris erejével, de egy kismacska puhaságával felvértezett női csoport létrehozása, ahol minden típusú és beállítottságú hölgy megtalálja a lehetőségét, hogy lányokból valódi nővé, gyöngécskékből kitartó harcossá, mimózalelkűekből határozott egyéniséggé fejlődhessen.
Továbbá közösséget teremtünk azoknak a nőknek, akik már felfedezték magukban az „amazon”-t, hogy kiélhessék és fejlesszék harcos oldalukat olyan edzőtársak között, akik hasonló beállítottságúak, vagy ilyenné szeretnének válni.

Miért pont az Amazon Horda?

Ez az edzés több rendszer legjobb fejlesztő gyakorlatait ötvözi, figyelembe véve a szebbik nem sajátosságait. Ezáltal lesz gyors, hatékony és változatos. Ez nem fitness klub, nem testépítés, nem csak egymást szét verős bunyózás, nem fantasy-fegyverekkel össze-vissza hadonászós alibizés.
Egyszerű, tiszta technikákat kaptok, mentesen a felesleges sallangoktól.

A csoportban lehetőséged lesz a szükséges kondíció és edzettség megszerzésére, alakformálásra, pusztakezes harci és önvédelmi technikák elsajátítására. Ezek mellett mindenféle szúró, vágó, ütő, dobófegyverekkel és használatukkal ismerkedhetsz (hosszú és rövid bot, buzogány, kard, szablya, kés, dobócsillag, íjászat, stb).
Természetesen a fegyverek kezelése mellett megtanulsz velük harcolni, illetve ezek ellen megvédeni magad.

A mentális felkészítés során segítséget kapsz belső erőd fejlesztésére, rég vágyott képességek – mint pl. kitartás, bátorság, önkontroll, határozott fellépés – kifejlesztésére, valamint stressz-kezelő módszerek tudatos alkalmazására, melyek a mindennapi életedre is átültethetőek.

Ha lovasként keresel kiegészítő sportot, vagy érdekel a lovaglás, szintén várjuk jelentkezésedet, mivel meghatározott feltételek mellett lovas harcos képzésen is részt vehetsz.


Az egyes alkalmak során lehetőséged van a módszerek és a technikák elsajátítására. Ezután a valódi munka csakis rajtad múlik. Attól függően, hogy mennyi pluszt teszel bele, mennyit gyakorolsz és edzel, te határozod meg, hogy milyen gyorsan éred el céljaidat.

Személyre szóló edzéstervekkel és táplálkozási tanácsadással is segítjük fejlődésedet, amennyiben igényed van rá, illetve más típusú edzéseken való részvételre is lesz lehetőséged.


Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy ez nem szerepjáték, internetes távoktatás vagy fantasy regény, és nem is egy feminista mozgalom! Ez valódi edzés valódi, használható, alkalmazható tudással.

Forrás:  sarkanylovasok

All You Can Move Partner

AYCM ELFOGADOHELY MATRICA

Időjárás

°F | °C
Golden, CO
Error! Unable to Find Specified Location!

9.tv - Biztonsági Z - Shirayan Vaj

9.tv - Biztonsági Z Thai-Box 2015

Edzéseink

Box Hétfő-Szerda 16.30-18.00
Thai-Box Kedd-Csüt, 20.00-22.00
Z.B.K Kempo gyerek K, Csüt 16.00-17.30 szünetel
Z.B.K Kempo felnőtt K, Csüt 18.00-20.00
Thaywondo K-Csüt-Péntek20.00-22.00
Shirayan Vajra Hét-Szer18.00-20.00

 

9.tv - Biztonsági Z Kempo 2015

9.tv - Biztonsági Z Kung-Fu 2015

Hír Tv 2006

Facebook

RSS hirek budomagazin

A hírcsatorna nem található.

RSS hirek origo

ORIGO Sport

2021. április 22.

Szokolyai Szlávik Alex email: alexlevele@yahoo.com
Tel: 06304335972