csütörtök, július 07, 2022
Login
English French German Hungarian Italian Portuguese Russian Spanish
pitbanner.swf

Lúgosítás

Mint szakembernek nem az a feladatom, hogy azt írjam, mondjam, hogy ez a legjobb, hanem bemutatok egy módszert és ki-ki eldöntheti, hogy kipróbálja vagy sem. Mindenkire máshogy hatnak a diéták (fogyókúrák). Mindig  beszélj  egy szakemberrel mielőtt elkezded változtatni az életmódodat. Ami viszont nagyon fontos, hogy a diéta ideje alatt is szükséges a folyamatos konzultáció a szakemberrel, hiszen a saját tapasztalataidat. reakcióidat fontos  figyelemmel  követni.

Erről olvashatsz Robert O. Young: A pH Csoda c. könyvében. A könyv arról szól, hogy szinte minden betegség kiindulópontja a szervezet elsavasodása, a lúgosítás hiánya.
Szervezetünkre óriási terhet ró a finomított ételek, valamint az egyre jobban elterjedő szénsavas italok fogyasztása. Ehhez még hozzájárul a mindennapi stressz, a lakásunkban és munkahelyünkön a testünket bombázó sugárzások.
Az ivóvíz minősége is befolyásoló tényezője egészségünknek. Vannak elkerülhető negatív hatások életünkben, és természetesen vannak kikerülhetetlenek. Azonban az utóbbiakat is jobban elviseljük, ha egészségesek vagyunk.
SuperGreensnek elnevezett italról és
annak pozitív hatásairól, amelyet 15 év kutatómunka előzött meg.

All You Can Move Partner

AYCM ELFOGADOHELY MATRICA

Facebook

RSS hirek budomagazin

A hírcsatorna nem található.

RSS hirek origo

ORIGO Sport

2022. július 07.

Szokolyai Szlávik Alex email: alexlevele@yahoo.com
Tel: 06304335972